Går, faller, går lite till.

Jaa som rubriken lyder, nu är Felicia på G! Hon vill verkligen gå nu, så hon försöker gå så mycket som möjligt och det går bra. Ibland blir hon lite trött i benen så då tappar hon balansen och faller, ibland blir hon alldeles för ivrig och tror att hon kan springa jätte fort, vilket hon ju inte kan så hon ramlar. Men inom några dar tror jag att vi inte längre har en krypande bebis utan ett gående barn! Och oj så stolt man är som mamma då ens lilla bebis går helt själv!

För att hoppa till nåt helt annat, nu är hösten klar; jag återgår till mitt jobb på Glitter
och Felicia börjar hos en finsk dagmamma som bor här i närheten. Just nu känns det tudelat. Ska bli roligt att börja jobba, få lite ”eget” liv igen. Men samtidigt känns det jobbigt att någon annan ska ta hand om Felicia, det är ju mitt jobb. Jag vet att Felicia kommer ha det jättebra hos dagmamman men ändå är det jobbigt. Kommer börja jobba 80 % vilket betyder jobb 4 dagar i veckan, alltså minst en vardag i veckan får jag ha Felicia hemma med mig, vilket känns underbart!

Tur att vi har hela sommaren på oss att njuta ännu. Och njuta ska vi det kan jag lova! Ska pussa så mycket på min prinsessa så hon får nog av mig, haha!

Annonser

One response to “Går, faller, går lite till.

  1. såg de i går, så roligt o så duktig med sina promenader…:) puss o kram från oss 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s